Pressemeddelelser

Konditori Antoinette har specialiseret sig i udformning af konditorkager på højt niveau. Om man skal bruge en særlig temakage, bryllupskage eller en festkage, hvor dekoration og smag skal være lidt ud over det sædvanlige, så kan vi opnå meget fine resultater. Derudover laver vi flere events bl.a. til filmpremierer, receptioner, reklamer mv., hvor vi både laver kagerne og stiller det hele op til afviklingen af eventet.

Pressemateriale

Faglige udmærkelser

  • Vinder af ”the Liquorice taste award 2014” Lakridsfestival, København.
  • Bronzemedalje ved DM i sødt, København 2013
  • Guldmedalje ved ”Danmarks bedste kage” kategori tørkage, New look, Århus 2012
  • Sølvmedalje Årets kage 2010 (Golden days)
  • Sølvmedalje & bronze medalje ved ”Danmarks bedste kage” (i hhv. bagt tærte, Stjernedrys samt tørkage, Limeattack), Kbh 2009
  • Idemand til vinderen af årets kage 2009 (Syrling, Lene Larsen)
  • Sølvmedalje ved ”Danmarks bedste kage” (i kategorien tørkage, Chokotriumf), Vejle 2008
  • Mine arbejder har 3 gange optrådt på forsiden af fagtidsskriftet ”Konditor nyt”
  • Bronzemedalje ved DM i chokolade 2008
  • Vinder af ”Årets Tivolikage”, live-konkurrence på plænen i Tivoli 2006
  • Bronzemedalje ved ”Danmarks bedste kage” (i kategorien tærte, Pinacolada), Odense 2003
  • ”Månedens medarbejder” to gange på Sheraton Copenhagen Hotel
  • Guldmedalje (Årets udstillingsvindue) ved ”Tema 2003” i Bella Center
  • Sølvmedalje ved DM. i marcipanfigurer ved ”Tema 2001” i Bella Center
  • Sølvmedalje (dessert tallerken) ved ”Caribbean Culinary Federation 1998”.
  • Bronzemedalje (6x dessert tallerken) ved ”1997 Salon culinaire” (Dubai).
  • To sølvmedaljer (bryllupskage og petitfour) og en bronzemedalje (4x dessert tallerken) ved ”1996 Middle Eastern Food Fair Salon Culinaire” (Bahrain).
  • 3. Præmie ved ”Årets Kage” i 1995 ud af 63 deltagere.